5 tips til dig som kommer alene

Hvad gør du hvis der skal ske noget nyt i dit singleliv – og ikke har en veninde eller wingmann du kan trække med?

Ganske simpelt – du tager selv afsted!

Kan man tage alene til Nytårsfesten for singler?

Altså som i HELT ALENE!!

Det kan du helt sikkert. Og jeg kan fortælle dig, at det er der altså mange der gør. Jeg kan også skrive lange sætninger om, at Minglr tager i mod dig, når du ankommer – jeg bruger faktisk også rigtig mange timer, på at lave den bedst mulige bordplan, som du sikkert har læst på forsiden.

Men det hjælper dig jo ikke, hvis du går rundt derhjemme med mavepine til den der store Nytårsfest for SINGLER (hvor ordet singler skurrer i dine ører)!

5 tips til at tage afsted alene med en god fornemmelse og lidt af de gode sommerfugle i maven.

Her får du 5 tips til hvordan du kan forberede dig – så det blir en god oplevelse og måske endda en meget bedre oplevelse, end hvis du havde trukket veninden med.

Tips #1

Glem at det er en fest kun for singler – glem at der står singler efter Nytårsfest. Minglrs events er ingen kødmarked, men ganske enkelt events, hvor voksne mennesker mødes (og ved at skrive at det kun er for singler, blir’ kærestepar sorteret fra).

Så ja, alle er singler og det er faktisk det fede; alle kommer for at møde nye mennesker. Så nyd det forum du er i, at du er i selskab med spændende, søde, sjove mennesker – som du er sammen med hele aftenen. Hvor tit er det lige, at vi er til noget, hvor man sagtens kan gå hen til alle der er med?

Tips #2

Midt i december åbens Facebook gruppen for alle Nytårsfestens gæster – dér kan du skrive at du gerne vil følges med én. Evt. kan I mødes til et glas vin inden festen. Der er også alle dem som overnatter på Scandic – mange af dem mødes i baren i foyeren i Scandic til en enkelt drink inden festen. Læs i Facebookgruppen hvad tid de mødes og mød op.

Tips #3

Du kan deltage i et mindre event – inden Nytårsfesten, der er højst sansynligt flere tilstede, som også skal til festen. Eller se det som en opvarming i at blive god til at tage afsted selv. Du kan se datoer for SingleMadKlub og Fre-og LørdagsBar på Minglrs hjemmeside.

Tips #4

Det er okay at være nervøs og føle sig usikker – for det gør de fleste sikkert. Sig til dig selv at det er okay med usikkerhed – det gør os kun bedre mennesker, at vi viser flere sider af os selv.

Vis andre at du er usikker. Står du alene, så går du hen og fortæller at du er til festen alene. Det blir faktisk oftest tage godt i mod af andre, hvis man er ærlig.

Tips #5

Køb billet til hele aftenen. Når du kommer til spisning og alle først har sat sig – som jo er efter en bordplan, dvs. du skal ikke gå rundt og lede efter en plads. Jamen så lærer du de andre om bordet godt at kende. Så når dansen først går i gang – tjaa så har du de første mange danse optaget.

God fornøjelse.

….er du i tvivl – så blir det altså den fedeste nytårsfest. Alle har ja-hatten på og er meget nysgerrig eftet at møde nye mennesker (= bl.a. dig).

Kh. Gitte
Stifter af Minglr – events for singler